Daula II lascia le scuderie di Danielle Heijkoop

0 di Vi

L’amazzone olandese Danielle Heijkoop ha dovuto salutare la sua Daula II.

La saura KWPN Daula II (da Garbaldi) ha dovuto recentemente lasciare le scuderie di Danielle Heijkoop.

A dare la notizia, la stessa amazzone sulla sua pagina Instagram.

Insieme, Daula e Danielle Heijkoop si sono messe in evidenza nei CDI4* di Aachen, Lier, Mechelen, Roosendal e nei CDI3* di Nieuw en Sint Joosland e Uggerhalne.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

🔥🔥Toppaard Daula II ( v. Gribaldi) samen in eigendom met Joop van Uytert gaat een nieuwe carrière tegemoet🔥 🔥 Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen maar ik kreeg deze talentvolle merrie 3 jaar geleden op stal, een echte rooie hoorde ik in de wandelgangen🙈😂 Ze liep op Z2/zz licht niveau en het doel voor mij was om haar verder op te leiden tot het hoogste niveau. Nou ik kan zeggen dat het zeker goed gelukt is, wat een gave merrie!! Vele successen hebben we behaald, nationale titel in het ZZ Zwaar in 2017 en in 2018 Brons in de lichte tour🔥🔥! Meerdere gave overwinningen internationaal, onder andere in het bijzondere Lier ( België) en een lange reis richting Uggerhalne ( Denemarken) 😎🤩 Ook mochten wij internationaal aan de start komen tijdens de sfeervolle wedstrijd in kerstsfeer 🎄in Mechelen en de allermooiste wedstrijd die er is; Aken😍!! Daula II is klaar voor de klasse Intermediaire 2, nu mag ze verder als leerpaard en mag heerlijk in Nederland blijven🙏🥰 Voor mij een heel bijzonder paard, zoveel samen bereikt en zo verschrikkelijk lief, lange benen, super uitgestrekte draf, Daula II we gaan je missen op stal maar je krijgt een nieuwe carrière en een mooi leven🥰🥰 Bedankt Joop voor deze kans om dit paard op te mogen leiden en het vertrouwen in mij! Bedankt lieve Daula voor alles wat je me gegeven hebt, je bent en blijft bijzonder ❤️🙏❤️ #Hengstenstation van Uytert

Un post condiviso da Danielle Heijkoop (@danielle_heijkoop_) in data:

foto: IG