Rimandato a febbraio lo Sweden International Horse Show

0 di MaddaVi

L’International Horse Show of Sweden è stato rinviato al 2021.

Il noto evento internazionale si svolgerà dal 18 al 21 febbraio 2021, invece che dal 26 al 29 novembre 2020.

Ovviamente ci rammarichiamo per questa decisione, ma riteniamo che sia meglio posticipare il nostro evento quest’anno. – ha dichiarato sul web il comitato organizzatore – Speriamo che le condizioni siano migliori il prossimo febbraio. Vogliamo davvero offrire al nostro pubblico e ai cavalieri la migliore esperienza possibile

WEBSITEINSTAGRAMFACEBOOK

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Vinterns stora hästfest – Sweden International Horse Show flyttar till den 18-21 februari 2021.⁠⠀ På grund av den rådande situationen med coronakrisen, och för att kunna genomföra evenemanget på bästa tänkbara sätt, har organisationen bakom SIHS fattat beslut om att flytta fram evenemanget två och en halv månad till den 18-21 februari 2021.⁠⠀ Under 2021 kommer det därmed att genomföras två upplagor av Sweden International Horse Show – dels den 18-21 februari och dels traditionsenligt under första advent den 25-28 november.⁠⠀ Du som redan köpt biljett till årets upplaga av SIHS rekommenderas att hålla kvar din biljett då den gäller till evenemanget i februari. Alla biljettköpare kommer att kontaktas via mejl.⁠⠀ Läs mer på webben – länk i bio 👆🏻⁠⠀ #sihs2020 #swedenhorseshow #nyttdatum

Un post condiviso da Sweden Horse Show (@swehorseshow) in data: